Tag:Rrogozhina

The new project “Heritage Empowering and Learning Platforms” has started implementation by CHwB Albania, part of the call for grants “Recraft the Past, Build up the Future” from the EU4Culture programme. EU4Culture is a...› Read more
Cikli i tretë dhe i fundit i punëtorive në kuadër të projektit "Platformat e Fuqizimit dhe të Mësimit përmes Trashëgimisë" › Read more