Tag:prize

Kampet Rajonale të Restaurimit të CHwB-s janë përzgjedhur si fituesit për vitin 2014 të Çmimit për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi “Europa Nostra”, për kategorinë e edukimit, trajnimit dhe ndërgjegjësimit. “Juria admiroi veçanërisht suksesin e mbështetur...› Lexoni më shumë