Tag:Modeli prej letre “Shtepia e Babametove”

Koleksioni “ E Ka Kush e Ka” synon që nëpërmjet një seri libërthash dhe lojërash të përfshijë fëmijë dhe të rritur në zbulimin dhe rizbulimin e trashëgimisë kulturore si një urë lidhëse me botën...› Lexoni më shumë
Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Shqipëri) gumëzhinte nga zërat e fëmijëve. Atmosferës së gëzuar në vigjilje të fastave të fundvitit, iu shtua hareja e organizimit të një Atelieje të Trashëgimisë me fëmijët...› Lexoni më shumë
Në hartën e Atelieve të Trashëgimisë të organizuara nga Fondacioni Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Shqipëri) nuk mund të mungonte Korça e Mësonjëtores së parë. Një ekip i CHwB Shqipëri, i asistuar...› Lexoni më shumë
Katër atelie të trashëgimisë kulturore u mbajtën në 2 vende të mrekullueshme të veriut të Shqipërisë, në Valbonë dhe Lëpushë. Gjatë programit veror të organizuar prej B3P (Balkan Peace Park Project) me fëmijët dhe të rinjtë...› Lexoni më shumë