Lajmet

4 tematikat klasike të kampeve do të rikthehen sërish për vitin 2018. Përveç tyre, këtë vit propozohen dhe një vendodhje e re për Kampet! Konservim i monumenteve dhe interpretim...
Me synim përmirësimin e përvojës së vizitorëve në kalanë e Gjirokastrës, CHwB Albania u angazhua në ngritjen e një plani të plote interpretues të kalasë. Pika më e vizituar...
Organizata Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania), Instituti i Monumenteve të Kulturës, Drejtoritë Rajonale të Kulturës Kombëtare në Gjirokastër, Berat dhe Korçë, Drejtoritë Rajonale të Formimit Profesional...
Je një ish pjesëmarrës dhe dëshiron të angazhohesh sërish në kampet rajonale të restaurimit? Dëshiron të ndash njohuritë dhe përvojën tënde me një grup të ri pjesëmarrësish? CHwB-Shqipëri është...
Në Akademinë e Arteve në Tiranë u mbajt ceremonia e certifikimit për programin “Aftësi për punësimin e së nesërmes”. 80 mjeshtra dhe ndihmësmjeshtra u certifikuan pas përfundimit me sukses...
Gjatë vitit 2017 CHwB Albania me mbështetjen e Qeverisë Suedeze zbatoi një seri ndërhyrjesh emergjente në ish Burgun e Spaçit. Këto ndërhyrje ishin një domosdoshmëri pas më shumë se...