Lajmet

​Pas çmimit prestigjioz Europa Nostra, të dhënë nga Bashkimi Europian në vitin 2014, Trashëgimia Kulturore pa Kufij pati nderin të vlerësohej me dy çmime të tjera të rëndësishme gjatë...
Shpallet Trajnimi i Vullnetarëve: Ndihma e Parë për Trashëgiminë Kulturore të Ballkanit Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB – Albania) dhe Qëndra e Zhvillimit Urban (UDC) janë krenare...
“Cultural Herstory” bën bashkë përpjekjet e Focus Points Family Resource Center, Comal Heritage Food Incubator dhe CHwB Albania e është pjesë e programit Communities Connecting Heritage nga World Learning, financuar...
Objekti i tenderit:  Ndërhyrje emergjente përforcuese në Kullën e Sahatit, Krujë (Monument i kategorisë së parë) dhe Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kalanë e Prezës, Tiranë (Monument i kategorisë së...
Thirrje Për Ilustrues/E Grafike CHwb Albania po kërkon ilustrues/e grafike në kuadër të zhvillimit të modelit më të ri të koleksionit për fëmijë “E Ka Kush E Ka”. Serisë...
Tematika e Kampit: Konservim i Objekteve Muzeale dhe Interpretim Pas një ndërprerjeje njëvjeçare për shkak të kontekstit global të pasigurisë, tani është zyrtare … Kampi Rajonal i Restaurimit po...