Lajmet

Kampet Rajonale të Restaurimit të CHwB-s janë përzgjedhur si fituesit për vitin 2014 të Çmimit për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi “Europa Nostra”, për kategorinë e edukimit, trajnimit dhe ndërgjegjësimit. “Juria...
Në datën 24 Mars CHwB në bashkëpunim me Kopshtin Publik Soros në Gjirokastër organizoi Atelienë e parë të Trashëgimisë për fëmijë. 22  fëmijë dhe 3 mësues nga ky kopsht...
CHwB thërret pjesëmarrësit e Kampeve të shkuar të rikthehen dhe të ndihmojnë në udhëheqjen e punëve. A ke qenë pjesëmarrës në një nga Kampet e shkuar dhe synon të ...
Këtë vit, CHwB do të ndërmarrë një seri të re prej 5 Kampesh Rajonale Restaurimi nëpër Ballkanin Perëndimor. Kampet nga i 16-i te i 20-i do ti angazhojnë pjesëmarrësit...
Trashëgimia pa Kufij (HWB), në bashkëpunim me Trashëgiminë Kulturore pa Kufij (CHwB) do të ofrojnë një kurs trajnimi për konservimin e tekstileve në Gjirokastër, Shqipëri, nga 7-16 Prill 2014,...
Trashëgimia Kulturore pa Kufij ju fton të merrni pjesë në seminarin rajonal  “Historitë e së Shkuarës, Kujtimet e së Ardhmes” që do të mbahet në datat 28 – 30 Tetor, 2013...