Lajmet

  Një program i ri i mbështetur nga  Task Forca e Këshillit Rajonal të Bashkëpunimit  në kulturë dhe shoqëri, do të mbështes përgatitjen e planeve të menaxhimit për vendet,...
  Projekti “Gjirokastra: Aty ku fillon Ndryshimi” financuar nga Fondi i Princit Klaus do të zbatohet nga CHwB në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare, Gjirokastër. Projekti do...
Në edicionin e 17-ë të Kampit në Rogljevo, Serbi marrin pjesë të rinj dhe profesionistë nga Bosnje & Herzegovina, Greqia, Serbia, Shqipëria, Mbretëria e Bashkuar, etj. Edhe këtë herë,...
Dialogjet për Spaçin – Një hapësirë e përbashkët dialogu mbi të ardhmen e ish-burgut famëkeq Në 12-14 Qershor u zhvillua në Mirditë takimi i parë në kuadrin e projektit...
Ceremonia e Inagurimit të Projektit “Nga Bariu tek Artizani – Ringjallja e Përpunimit të Leshit në Shqipëri” Ceremonia e Inagurimit të Projektit “Nga Bariu tek Artizani – Ringjallja e...
  Atelie e Trashëgimisë për fëmijët e shkollës Lidhja e Prizrenit, Paskuqan Atelieja e rradhës për trashëgiminë kulturore mirëpriti 25 nxënës të klasës së pestë, të shkollës 9-vjecare Lidhja...