Lajmet

Është mbyllur me sukses trajnimi i konservimit të tekstileve, i organizuar në Gjirokastër nga CHwB Albania dhe Heritage Without Borders (HWB). Kursi, i cili ishte i hapur për profesionistë...
Përditësim: Afati i aplikimit për kampin e Prizrenit është deri në 31 korrik 2015. Ju lutemi, na dërgoni të gjitha materialet e aplikimit tuaj deri në atë datë. Në datat...
Ne zakonisht lëmë punën tonë që të flasi për ne. Megjithatë, në rastin e hamamit, duket se janë hapur debate interesante. Ne e kuptojmë habinë, dhe ndonjëherë zemërimin tuaj,...
Pas një pune 26 mujore dhe një investimi 84.000 Euros, qytetit mesjetar të Krujës i rikthehet sot Hamami i Kalasë, monument kulture i kategorisë së parë dhe një atraksion...
15 nxënësë të shkollave të mesme në Gjirokastër këtë fundjavë ngjitën në skenën e teatrit “Zihni Sako” komedinë e zezë “Shtëpia e të Marrëve.” Komedia në fjalë sjell në qendër...
Këtë fundjavë një grup i pasionuar studentësh dhe profesionistësh të rinj u mblodhën në ambientet e Ministrisë së Kulturës për të krijuar dhe prezantuar planet e tyre të biznesit,...