Kategori:startpage

Objekti i tenderit: “ Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kullën ¨C¨, të Kalasë së Durrësit, Durrës” (Monument i kategorisë së parë) – I dëmtuar nga tërmeti i nëntorit 2019. Trashëgimia Kulturore pa Kufij –...› Lexoni më shumë
Objekti i tenderit:  Ndërhyrje emergjente përforcuese në Kullën e Sahatit, Krujë (Monument i kategorisë së parë) dhe Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kalanë e Prezës, Tiranë (Monument i kategorisë së parë) – dëmtuar nga tërmeti...› Lexoni më shumë
Objekti i tenderit:  Ndërhyrje Konservuese dhe Riaftësimi Strukturor në Teqenë e Dollmës (monument i kategorisë së parë) – dëmtuar nga tërmeti i nëntorit 2019. Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri  (në vijim CHwB –...› Lexoni më shumë
Kulla C e fortifikimeve në Durrës, Teqeja e Dollmës dhe Kulla e Sahatit në Kalanë e Krujës, Kulla dhe muret e fortifikimit të Kalasë së Prezës – janë katër nga 53 monumentet e dëmtuara...› Lexoni më shumë
Një ditë trajnim me 14 vullnetarë dhe 2 ditë të plota të kaluara në dy hapësira dytësore publike, me 2 komunitete në Tiranë, për finalizimin e projektit “Dizajni Dhe Trashëgimia Fuqizojnë Komunitetin”. Ky ishte...› Lexoni më shumë
Kalaja e Gjirokastrës u përzgjodh për të krijuar një model të shkëlqyeshëm interpretimi jo vetëm për rëndësinë e saj si një pikë referimi lokale, por sepse paraqet gjithashtu një përzierje shumë interesante të karakteristikave...› Lexoni më shumë
Tregime të jetuara dhe të treguara nga gra që vijnë nga sfera të ndryshme të jetës: – TË GJITHA NË NJË LIBËR Ky është produkti përfundimtar i projektit Cultural Herstory, një bashkëpunim midis trashëgimisë...› Lexoni më shumë
Objekti i tenderit:  Faza e Parë. Ndërhyrje emergjente: Pajantimi i Teqesë së Dollmës (monument i kategorisë së parë) – dëmtuar nga tërmeti i nëntorit 2019. Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri  (në vijim CHwB...› Lexoni më shumë
Organizata Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania), Instituti Kombëtar i Trashëgimisië Kulturore, Drejtoritë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore Berat, Durrës,  Gjirokastër, Korçë e Vlorë, Drejtoritë Rajonale të Formimit Profesional Publik në Berat, Durrës,  Gjirokastër,...› Lexoni më shumë