Publikime

“Artizanët e Krujës”
“Artizanët e Krujës” është një projekt i zbatuar nga Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania) dhe i financuar nga Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF) që synon rijetëzimin e sektorit të artizanatit në Pazarin e Krujës. › Shkarkoni (pdf, 4.72 MB)
Fustanella – Libërtha për Fëmijë
Ky është artikulli i shtatë i koleksionit për fëmijë "E Ka Kush E Ka", i cili flet për Fustanellën. [Ky PDF përmban vetëm disa faqe mostër.] › Shkarkoni (pdf, 5.51 MB)
Libërthi i Rrjetit Europian të Vendeve të Ndërgjegjes
CHwB Albania është mes 26 anëtarëve të Rrjetit Europian të Vendeve të Ndërgjegjes, që punon për promovimin e tolerancës mes ksenofobisë e diskriminimit në rritje në Europë. Ky libërth përshkruan punën e këtyre anëtarëve. › Shkarkoni (pdf, 1.64 MB)
Urat për të ardhmen – Prezantimet e Projekteve (ENG)
24 projekte janë paraqitur në aneksin e këtij publikimi. Hidhini një sy shembujve të punës së CHwB-së në vende të ndryshme të botës. › Shkarkoni (jpg, 43.13 KB)