Cultural Herstory

Cultural HerstoryTregime të jetuara dhe të treguara nga gra që vijnë nga sfera të ndryshme të jetës: – TË GJITHA NË NJË LIBËR

Ky është produkti përfundimtar i projektit Cultural Herstory, një bashkëpunim midis trashëgimisë Kulturore pa Kufij Shqipëri dhe partnerit me qendër në ShBA “Focus Point”, pjesë e programit të e Departamentit të Shtetit për Komunitetit që LidhinTrashëgiminë, zbatuar përmes World Learning.
Gratë nga SHBA dhe Shqipëria shkëmbyen përvoja mes tyre duke treguar histori individuale se si ata përdorin traditat kulturore për të siguruar jetesën për veten dhe të dashurit e tyre. Cultural Herstory i dokumentoi këto individë për të frymëzuar dhe mbrojtur vlerën që ruajtja e trashëgimisë mund të sjellë në jetën e përditshme të një komuniteti.
Ju mund të shkarkoni këtu librin Cultural Herstory:

Cultural-Herstory-Book