108833162_2599942406922362_7698908668888801900_o
Kulla C e fortifikimeve në Durrës, Teqeja e Dollmës dhe Kulla e Sahatit në Kalanë e Krujës, Kulla dhe...› Lexoni më shumë
Foto
Një ditë trajnim me 14 vullnetarë dhe 2 ditë të plota të kaluara në dy hapësira dytësore publike, me...› Lexoni më shumë
30425619_2062450264028369_6898442566484585940_o
Kalaja e Gjirokastrës u përzgjodh për të krijuar një model të shkëlqyeshëm interpretimi jo vetëm për rëndësinë e saj...› Lexoni më shumë
book cover
Tregime të jetuara dhe të treguara nga gra që vijnë nga sfera të ndryshme të jetës: – TË GJITHA...› Lexoni më shumë
Koncepti i memorializimit të burgut të Spaçit
Përkushtimi afatgjatë i CHwB ka shërbyer si themel për zhvillimin e një koncepti përfshirës dhe realist, që do të udhëheqë përpjekjet për ruajtjen e këtij vendi të rëndësishëm historik.

Të veprosh është më shumë se një zgjedhje. Është detyrë! › Shkarkoni (pdf, 4.39 MB)
GJIROKASTRA – Një udhëtim nëpër kulturë
Përjetoni Gjirokastrën, sitin UNESCO, duke ndjekur gjurmët e atyre që e bënë këtë qytet të paharrueshëm!

Shijoni një udhëtim nëpër kulturë, në 5 itinerare që do ju prezantojnë me njerëzit, historinë, monumentet e qytetit e shumë më shumë.
› Shkarkoni (pdf, 8.20 MB)
Trashëgimia jomateriale
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë shkrirje historishë, artizanësh e trashegimie kulturore që e bëjnë Gjirokastrën kaq të mrekullueshme. › Shkarkoni (pdf, 629.70 KB)