We restore and build Relations

People who do not know us might think that we are some kind of developer that restores historical buildings in areas hit by war and natural disaster.

We would say that we are experts in human rights, reconciliation and poverty reduction. We restore cultural heritage, but help to build futures.As we see it, there is a clear link between restoring a building and building up human relations, trust, economies, societies – and indeed nations.

We would say that we are experts in human rights, reconciliation and poverty reduction. We restore cultural heritage,

Read More

Kulturë për zhvillim

The aim of the programme is to create an environment where the community will become the main administrator of change and foster a sustainable economic growth through culture and cultural heritage in Kosovo and in the region.

Shiko më shumë

Heritage Space

Heritage Space ofron hapësirë për artistë dhe profesionistë të cilët veprojnë në fushën e kulturës, industrisë kreative dhe shkencave humanistike digjitale, për të punuar në ruajtjen e trashëgimisë kulturore nëpërmjet hulumtimit, dokumentimit dhe interpretimit.

Shiko më shumë

Trashëgimia Kulturore si e drejtë njerëzore

The program will strengthen peace building and democratic development by promoting cultural heritage as a basic human right.

Shiko më shumë

Programi Rijetësimit

The Adaptive Reuse is a series of measures and actions to be undertaken for   documentation, restoration and reuse of the monuments.

Shiko më shumë

Projektet

‘Kush mytet kapet për shkume’ / Dokumentar i animuar / Urtina Hoxha

Lexo më shumë

COHË / Punime artistike me cohë / Fitore Berisha

Lexo më shumë

“Yanko, Mbreti Shqiptar” / Përkthim i dramës së Ilya Zdanevich / Sezgin Boynik

Lexo më shumë

N’Rilindje / Arkivi Rilindja / Ervina Halili

Lexo më shumë

‘Tyrbja e Çikave’ / Film i shkurtër / Arbërore Sylaj

Lexo më shumë

“DHÉ” Atelier / Punime punëdore / Granita Grezda

Lexo më shumë

Partnerët

Anëtarësimet