Publikime

Memorandumi i Themelimit dhe dispozitat – Fondacioni për Trashëgimi Kulturore pa Kufij Suedi (ENG)
Dokumenti themelues i organizatës sonë të datës 19 prill 1995. › Shkarkoni (pdf, 1.78 MB)
Pse po shkatërrohet trashëgimia kulturore në Kosovë?
CHwB Kosova gjatë vitit 2018 ka realizuar hulumtime në terren për të parë nga afër se cilat janë arsyet që shkaktojnë dëmtimin/ rrënimin e aseteve të trashëgimisë kulturore në Kosovë. › Shkarkoni (pdf, 26.48 MB)
VLERËSIMI I RREZIKUT NGA ZJARRI NË MUZETË E KOSOVËS
› Shkarkoni (pdf, 14.62 MB)
VLERËSIMI I RREZIKUT NGA ZJARRI NË MUZETË E KOSOVËS
› Shkarkoni (pdf, 14.72 MB)