Filloni ngrohjen! Më 21 shtator mbahet Tour de Culture 2014

tdc14 1 home

Edicioni i shtatë i të vetmit aktivitet çiklistik dhe kulturor në Kosovë këtë vit mbahet në komunën e Vushtrrisë dhe Podujevës.  Ky aktivitet synon promovimin e trashëgimisë kulturore e natyrore, transportin jo-motorik në shoqëri dhe mbrojtjen e ambientit.

Për më shumë informata, ditëve në vijim vazhdoni të përcjellni ueb faqen tonë dhe përditësimet në faqet tona në Facebook CHwB Kosova dhe Tour de Culture Kosovo.

Për më shumë informata rreth projektit dhe edicioneve të kaluara klikoni këtu.

Lajmet e fundit