Tour de Culture 2010

 

aTdeC2010_Leaflet_front.jpg

Pas përvojës dhe jehonës së dy viteve të kaluara, edhe këtë vit Turneu Kulturor do të organizohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Evropiane në Kosovë dhe Javës së Mobilitetit Evropian, ku START-i i saj do të shënohet nga ‘Lidhja e Prizrenit’ në Prizren, duke vazhduar për në Mamushë, Hoqë të Madhe dhe Rahovec.

 

Lajmet e fundit