Arkiva e publikimeve tona tanimë me më shumë se 70 tituj…

Eksploroni arkivën tonë të përditësuar të publikimeve e cila pasurohet vazhdimisht. Shumica e publikimeve janë në gjuhë angleze, duke pëfrshirë edhe ato në gjuhët zyrtare lokale të Kosovës, dhe atë në shqip, serbisht dhe turqisht.foto library homeArkiva përmban publikime të projekteve të implementuara nga zyra e CHwB në Kosovë, përfshirë edhe ato të zyrave tjera të CHwB-së apo edhe partnerëve tanë ku zyrja jonë ka qenë pjesë e procesit të projekteve specifike. Arkiva përmban poashtu publikime të cilat i kemi përkrahur financiarisht në botimin e tyre.

Për kopje fizike të publikimeve, nëse gjenden në fondin tonë, ju lusim që të kontaktoni zyren tonë, përndryshe të gjitha janë në dispozicion për shkarkim FALAS këtu.

Lexim të këndshëm…

Lajmet e fundit