Këtë të diele, më 25 Shtator, merreni biçikletën dhe bashkangjitjuni Tour de Culture 2011!

Këtë të diele, më 25 Shtator, merreni biçikletën dhe bashkangjitjuni Tour de Culture 2011!

01-TdeC_2011_Poster_Final.jpg

Tour de Culture është aktivitet çiklistik jo-garues dhe rekreativ, i hapur për të gjithë (profesionitstë dhe amatorë, të rinj e të moshuar, meshkuj e femra). STARTI i turit do të jetë nga Kalaja e Novobërdës për të vazhduar rrugëtimin drejt Graçanicës ndërkaq FINISHI do të shënohet para skulpturës Newborn në Prishtinë.

Për detaje të pjesëmarrjes shih materialet promovuese të bashkangjitura.

TdeC_2011_Leaflet_Final.pdf

 

Lajmet e fundit