Aplikoni për të qenë vullnetar i Tour de Culture 2016

TdC 16 V news

A keni qenë pjesëmarrës në Tour de Culture në ndonjërën nga edicionet e kaluara dhe synoni të përfshiheni edhe në pjesën organizative? Dëshironi të jepni kontributin tuaj në promovim të çiklizmit, trashëgimisë dhe mbrojtjes së mjedisit?

Tour de Culture këtë vit do të mbahet në regjionin perëndimor të Kosovës, më 25 Shtator 2016, të dielen. CHwB po kërkon vullnetarë entuziastë që do të ndihmojnë organizatorët dhe pjesëmarrësit në aspekte të ndryshme të koordinimit, komunikimit dhe udhëheqjes së projektit.

Për detyrat specifike dhe kushtet e punës aplikoni në këtë vegëz deri më 31 Gusht 2016.

Lajmet e fundit