Lajme

Stacionet e trenit nëpër Kosovë janë në gjendje të mjerueshme. Vetë treni, për gjeneratat e reja, është diçka që përjetohet rrallë, një kulturë që megjithatë duhet pranuar që për...
Më 24 nëntor 2016, CHwB Kosova ka nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit me Agjensionin për Zhvillim Rajonal – Perëndim. Ky Memorandum do të forcojë më tej bashkëpunimin ndërmjet palëve duke...
Një ide shumë e veçantë dhe kreative, për ruajtjen dhe promovimin e trashëgimisë kulturore kishte marrë rrugën për në CHwB, aty ku u mbështet fort dhe në mbrëmjen e...
FORTMED është Konferenca Ndërkombëtare mbi Fortifikimet e Kohës Moderne të bregdetit të Mesdheut. Kjo konferencë u zhvillua më 10, 11 dhe 12 nëntor 2016, në Departamentin e Arkitekturës- Dipartimento...
Të enjten, më 3 Nëntor 2016 është mbajtur aktiviteti kulturor dhe rekreativ “CHwB – Aventura në Dragash” me qëllim të promovimit të bukurive natyrore dhe kulturore të rajonit të...
Dje, Komisioni i Kuvendit të Komunës së Prizrenit mbajti diskutimin e parë me palët e interesit (përfaqesues institucionesh, ekspertë, zyrtarë, OJQ-të e ndryshme, qytetarë etj) lidhur me projektin “Qasja...