Lajme

Këtë të diele, më 25 Shtator, merreni biçikletën dhe bashkangjitjuni Tour de Culture 2011! Tour de Culture është aktivitet çiklistik jo-garues dhe rekreativ, i hapur për të gjithë (profesionitstë...
  Kthehuni në faqen tonë të internetit së shpejti, ku publikimi 7 Projekte të Konservimit të Integruar në komunën e Junikut do të publikohet. Ky botim do të përfshijë...
  Pas përvojës dhe jehonës së dy viteve të kaluara, edhe këtë vit Turneu Kulturor do të organizohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Evropiane në Kosovë dhe Javës...
Sot, 109 asete të trashëgimisë kulturore në Kosovë janë NË RREZIK të lartë të degradimit, shkatërrimit dhe humbjes totale. Ky rezultat del nga monitorimi i Listës Trashëgimia në Rrezik...
Sot, 109 asete të trashëgimisë kulturore në Kosovë janë NË RREZIK të lartë të degradimit, shkatërrimit dhe humbjes totale. Ky rezultat del nga monitorimi i Listës Trashëgimia në Rrezik...
Të mbrojmë trashëgiminë tonë të përbashkët Evropiane: Beledije – Qendra e parë rajonale për trashëgimi kulturore në Ballkan Bashkohuni me ne në kursin e 5- të te trajnimit të...