Lajme

Nga 14-16 nëntor në Norwich, Britani e Madhe, u mbajt konferencë ndërkombëtare e trashëgimisë kulturore ” Culture Matters 2012”, ku Rachel Nordstrom prezantoi projektet tona “Mirë se vini në...
Fondacioni suedez Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) me shqetësim të thellë e mori informacionin se kalldrëmi i Çarshisë së Vjetër në Gjakovë është hequr dhe ka filluar të zëvendësohet...
Me takimet e para të FLTK-ve, që u mbajtën në secilën prej 7 komunave partnere, Forumet nisën rrugëtimin përpara për t’u bërë motor i vërtetë i procesit. Takimet e...
Me krenari ju njoftojmë se kolegu ynë i dashur, Arkitekti dhe Menaxher i projekteve, Senat Haliti, ka fituar çmimin artistik për Inovacion dhe Kreativitet, në “Street art – Culture...
Tour de Culture është një turne çiklistik jo-garues dhe rekreativ në Kosovë, për promovimin e trashëgimisë kulturore dhe natyrore, transportin e jo-motorizuar dhe mbrojtjen e mjedisit. Edicioni i 5-të...
Ngjarja “Mësimet nga Kosova – Në ç’mënyrë një shoqëri e dalë nga konflikti merret me planifikimin dhe trashëgiminë kulturore”, është mbajtur më 4 shtator 2012, ora 11:00-12:00 në Dhomën...