Lajme

Me datën 11 qershor përfundoi periudha e konsultimeve publike ne 7 komunat partnere të programit të Planeve Lokale të Trashëgimisë Kulturore 2013-2015. Hapja e konsultimeve publike filloi me nje...
Zonja dhe zotërinj, Në emër të Fondacionit Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB), zyra në Kosovë, dhe 7 komunave partnere të programit “Planet Lokale të Trashëgimisë Kulturore 2012-2015”, kemi nderin...
Për shkak të numrit të madh të aplikacioneve të marra për grante, publikimi i fituesve do të bëhet me 31 maj. Nëse jeni OJQ dhe nëse keni ide të...
  Gjatë tre muajve të fundit janë mbajtur punëtoritë në të shtatë komunat partnere të Programit Planet lokale të Trashëgimisë Kulturore 2012-2015. Me forca te përbashkëta janë ndërmarrë hapat...
Të enjten, më 17 janar, CHwB kishte kënaqësinë të presë në Kalanë dhe Hamamin e Vushtrrisë ambasadoren e SHBA-ve në Prishtinë, Znj. Tracey Jacobson, ministrin e Kulturës, Rinisë dhe...
Prej datës 3 deri 8 Dhjetor janë mbajtur takimet e dyta të Forumeve Lokale të Trashëgimisë Kulturore (FLTK), për komunat Rahovec dhe Gjakovë, në formë të punëtorive katër ditore....