Lajme

Me kenaqësi ju njoftojmë se më 31 Mars 2014, projektit ‘Restaurimi dhe revitalizimi i verarisë së kishës së Shën Stefanit në Hoçë të Madhe’, i është dhënë leja nga Këshilli...
 Komuna e cepit juglindor të Kosovës, ajo e Kaçanikut, konsiderohet si një vend vjetër me një histori të lashtë dhe me trashëgimi kulturore dhe natyrore të pasur. Përkundër këtij...
Më 15 Prill 2014, duke filluar nga ora 11:00, në Galerinë e Arteve në qytetin e Gjilanit është mbajtur cermonia e shpërblimeve për llogo regjionale të organizuar me shkolla...
Më 15 dhe 16 Qershor 2013 janë organizuar garat e pehlivanëve, vrapimit të kuajve dhe panairit tradicional të Komunës së Dragashit. Në prani të më se 5.000 pjesëmarrësve dhe...
Shkelqësia e Tij z. Mats Steffansson, Ambasador Suedez për Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, si dhe z. Henrik Nilsson, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Suedeze në Kosovë i shoqëruar...
Këtë të diele, me 22 shtator, merre vullnetin tënd të mire, biçikletën, miqtë dhe familjen, dhe bashkohu me ne në turin më ngazëllues me biçikleta në Kosovë! START-i Tour...