Lajme

Qyteti i Vushtrrisë ose Vicianumi siç është quajtur përpara sipas emrit të vjetër ilir, ndodhet në pjesën veriore të Kosovës. Ky qytet që ka shtresëzime të kohës antike, mesjetare...
Me kenaqësi ju njoftojmë se më 31 Mars 2014, projektit ‘Restaurimi dhe revitalizimi i verarisë së kishës së Shën Stefanit në Hoçë të Madhe’, i është dhënë leja nga Këshilli...
 Komuna e cepit juglindor të Kosovës, ajo e Kaçanikut, konsiderohet si një vend vjetër me një histori të lashtë dhe me trashëgimi kulturore dhe natyrore të pasur. Përkundër këtij...
Më 15 Prill 2014, duke filluar nga ora 11:00, në Galerinë e Arteve në qytetin e Gjilanit është mbajtur cermonia e shpërblimeve për llogo regjionale të organizuar me shkolla...
Më 15 dhe 16 Qershor 2013 janë organizuar garat e pehlivanëve, vrapimit të kuajve dhe panairit tradicional të Komunës së Dragashit. Në prani të më se 5.000 pjesëmarrësve dhe...
Shkelqësia e Tij z. Mats Steffansson, Ambasador Suedez për Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, si dhe z. Henrik Nilsson, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Suedeze në Kosovë i shoqëruar...