Lajme

Më 25 korrik, është nënshkruar marrëveshja në mës të Komunës së Gjilanit dhe Trashëgimisë Kulturore pa Kufij (zyra në Kosovë) për themelimin e Muzeut Rajonal të Gjilanit. Nënshkrimin e...
Më 24 Korrik 2014 Komuna e Gjilanit shpall njoftim kontrate për ndërtimin e urës afër Kalasë së Pogragjës në Gjilan. Afati i fundit për aplikim është 13 Gusht 2014....
Më 15 korrik 2014, në Muzeun e Kosovës, Memli Krasniqi, ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve bëri inaugurimin e databazës së trashëgimisë kulturore të Kosovës. Mes tjerash në fjalimin...
CHwB organizon Studion&Shtëpinë e Hapur në Kalanë e Vushtrrisë gjatë Javës së Arkitekturës në Prishtinë (PAW) Me aktivitete të numërta sikurse ligjërata, punëtori, ekspozita, shfaqje të dokumentarëve e konkurse,...
Më 17 qershor 2014, Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) zyra në Kosovë, ka nënshkruar kontratë me Fondin Princ Claus për Kulturë dhe Zhvillim e që do të ofrojë ndihmë...
Që prej muajit Nëntor të vitit 2012, Trashëgimia Kulturore pa Kufij zyra në Kosovë me përkrahje financiare nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, dhe në partneritet me Ministrinë e Kulturës,...