Lajme

Që nga 15 Shtatori 2014, Gjakova në pjesën historike të qytetit, në “Çarshinë e Madhe”, pranë Xhamisë së Hadumit, do ta ketë Zyrën Informative Turistike e cila është hapur...
Më 7 shtator 2014, festa tradicionale e vjeljes së rrushit në Rahovec, mblodhi bujq, vreshtarë, verëtarë, prodhues të ndryshëm bujqësor, ndërsa të pranishëm ishin edhe përfaqësues të shumtë qeveritar...
Mbi 6 mijë qytetarë janë mbledhur në “Sofër”, një festivalin i cili u organizua përgjatë tri netëve të fundit të muajit gusht në qytetin e Gjakovës. Festivali i u...
NJOFTIM: Tour de Culture shtyhet për 28 Shtator 2014 shkaku i motit. TOUR DE CULTURE është i vetmi aktivitet çiklistik jo-garues dhe rekreativ në Kosovë I HAPUR PËR TË...
Më 16 Shtator Komuna e Gjilanit shpall njoftim kontrate për ndërtimin e urës afër Kalasë së Pogragjës në Gjilan. Afati i fundit për aplikim është 26 Shtator 2014. Për...
Më 10 gusht 2014, pas tre vitesh mungese, në një lartësi mesatare prej 18 metrash në urën që ngrihet mbi rrjedhën e lumit Drin të rrugës Gjakovë-Prizren, janë mbajtur...