Lajme

Ftojmë të gjithë studentët e interesuar në fushat e arkitekturës, planifikimit urban, trashëgimisë kulturore dhe fushave të tjera respektive për të aplikuar ne punëtorinë e “Heritage Lab”   HERITAGE...
Përgjatë ligjeratave që do mbahen nga profesorë dhe ekspertë të njohur kombëtarë dhe ndërkombëtarë, si dhe punës praktike të koordinuar nga zanatcinj me përvojë, studentët do bëhen pjesë e...
Katër mentor do të ofrojnë mentorim, konsultim dhe ekspertizë përgjatë zhvillimit të projekteve të përzgjedhura. Rrëfim dhe Interpretim Veton Nurkollari – Drejtor Artistik i DOKUFEST Erëmirë Krasniqi – Drejtoreshë...
Ftojmë të gjithë studentët e interesuar në fushat e arkeologjisë, arkitekturës, trashëgimisë kulturore, historisë, antropologjisë dhe fushave të tjera respektive të aplikojnë për punëtorinë “Heritage Lab” HERITAGE LAB është...
Edicioni i katërt i Heritage Space fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë me idetë e tyre kreative, përmes të cilave do të ruajnë, promovojnë dhe rijetësojnë trashëgiminë kulturore....
Rrëfim & Interpretim Rrëfimi është metodologji e hulumtimit të kujtesës kolektive, historisë së ruajtur e rrëfyer si tregim, dijes lokale, trashëgimisë popullore, përrallave, mitologjisë, legjendave etj., e cila përmes...