Lajme

Këtyre ditëve janë duke vazhduar punimet intervenuese emergjente në Biblotekën Hivzi Sylejmani në Prishtinë dhe Mejtepin e Haxhi Ymerit në Gjakovë, përderisa punimet intervenuese në Urën e Terzive në...
Më 10 tetor 2014, të premten, nga ora 11:00, Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) zyra në Kosovë, në kuadër të Projektit të Përbashkët të Bashkimit Evropian / Këshillit të...
Gjatë muajit tetor të vitit 2014, Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) do të organizojë dy pilot aktivitete mbi trashëgiminë shpirtërore në Ferizaj dhe Gjilan në kuadër të Projektit të...
Më 28 Shtator 2014, mëngjesin e së dielës, më shumë se 500 pjesëmarrës iu përgjigjën ftesës për promovim të trashëgimisë sonë të përbashkët natyrore dhe kulturore, transportin e jo-motorizuar...
Komuna e Rahovecit, e njohur në Kosovë e më gjerë për kultivimin e rrushit dhe prodhimin e verës e bashkë me bukuritë mbresëlënëse të natyrës e trashëgiminë e pasur...
Pas përfundimit me sukses të projektit “Ruajtja dhe Mbrojtja e Kalasë së Vushtrrisë”, CHwB në bashkëpunim me Institutin Arkeologjik të Kosovës dhe me financim të Ambasadë Amerikane në Prishtinë,...