Lajme

Të nderuar miq dhe partnerë, Duke ju uruar një vit të ri të begatë dhe të suskesshëm, ju njoftojme që kemi kaluar në zyre me adresë të re tek:...
Shtëpia e banimit e Zejnullah Beut gjendet në fshatin Balincë të Komunës së Vushtrrisë. Kjo ndërtesë është monument i trashëgimisë arkitekturale nën mbrojtje të ligjit për trashëgimi kulturore. Ajo...
Qyteti i Vushtrrisë ka tashmë të konservuar dhe rijetezuar lokalitetin arkeologjik Kalaja e Vushtrrisë. Pas përfundimit të punimeve në një ceremoni përuruese kanë marrë pjesë Drejtori i CHwB-së, Sali...
Më 24 tetor 2014, në sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit të mbushur plot, me mbi 300 pjesëmarrës ku dominonin të rinjtë, u promovuan Vallet e Karadakut. Gjatë...
Shtëpia e familjes Rekathati, gjendet në bërthamën e vjetër të qytetit të Prizrenit dhe është e ndërtuar në shekullin XIX. Është shembull i arkitekturës orientale-vendore nën ndikimin e arkitekturës...
Vazhdon implementimi i punëve në kuadër të Programit të Intervenimeve Emergjente në 50 ndërtesa të trashëgimisë kulturore në Kosovë. Një nga ndërtesat e trajtuara është edhe shtëpia e Xhafer...