Na mbështesni

NE KEMI NEVOJË PËR MBËSHTETJEN TUAJ!

Burimet financiare dhe ndihma e ekspertëve janë të nevojshme në qoftë se ndihma dhe asistenca duhet të sigurohet urgjentisht për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore nga shkatërrimi. Ka shumë mënyra në të cilat ju mund të kontribuoni në punën tonë! Ju lutem kontaktoni zyrën tonë për më shumë informata.