Projektet

img_4909-conducting-a-rapid-assessment-around-gjirokastra
Tre fondacionet e CHwB-së (CHwB Shqipëri, CHwB Bosnje dhe Hercegovinë dhe CHwB Kosova) kanë bashkuar forcat për të ndërtuar mbi rezultatet e kaluara në fushën e përgatitjes mbi rrezikun dhe reagimin ndaj fatkeqësive. Duke...
Untitled-1
Gjatë verës së vitit 2015, në komunën e Parteshit për herë të parë u mbajt “Etno Fest Glaviçica”. Në kuadër të këtij projekti, janë mbajtur një sërë aktivitetesh, si: kolonia e artit, ekspozita e...
xhamia zatriq (8)
Fondi Prince Claus, në kuadër të Programit të Intervenimit Emergjent Kulturor, do të bashkë financojë, në partneritet me zyrën e CHwB-së në Kosovë, ndërhyrjet emergjente në dy lokalitete publike të mbrojtura të trashëgimisë kulturore...
kulla dranoc 01
Përmes mbështetjes së shoqatës së trashëgimisë kulturore të Zvicrës Schweizer Heimatschutz,zyra e CHwB-së në Kosovë ka filluar intervenimin shpëtues në kullën e Mustafë Dukajt në fshatin Drenoc të Komunës së Deçanit. Intervenimet e parapara përfshijnë...
mazrekaj_img1
Drenoci, është një fshat i vogël që gjendet në Kosovën perëndimore , e cila është e njohur për nga karakteri historik i saj. Shtatë prej kullave të shek. XVIII kanë mbijetuar, duke krijuar kështu...
usaid
Objektivi kryesor i këtij projekti të financuar nga USAID përmes Partneritetit për Zhvillim është që të mbështes të gjitha grupet e komuniteteve, në veçanti atë të grave, të rinjve dhe grupeve të tjera të...