Tour de Culture 2016 (ALB, SER, ENG)

Tour de Culture 2016 (ALB, SER, ENG)
Tour de Culture është i vetmi aktivitet kulturor, çiklistik dhe rekreativ në Kosovë i hapur për të gjithë. Kjo ngjarje vjetore, që tenton të zbulojë çdo vit një cep të vendit tonë, në 2016 ka përfshirë komunën e Pejës dhe Klinës. › Shkarkoni (pdf, 4.87 MB)
Publikimet e fundit