Tour de Culture 2014 (ALB, SER, ENG)

Tour de Culture 2014 (ALB, SER, ENG)
Tour de Culture është i vetmi aktivitet çiklistik jo-garues dhe rekreativ në Kosovë i hapur për të gjithë. Kjo ngjarje vjetore, që tenton të zbulojë çdo vit një cep të vendit tonë, në 2014 ka përfshirë komunën e Vushtrrisë dhe të Podujevës. › Shkarkoni (pdf, 6.86 MB)
Publikimet e fundit