Tour de Culture 2010 (ALB, SER, TUR, ENG)

Tour de Culture 2010 (ALB, SER, TUR, ENG)
Tour de Culture është i vetmi aktivitet çiklistik jo-garues dhe rekreativ në Kosovë i hapur për të gjithë. Kjo ngjarje vjetore, që tenton të zbulojë çdo vit një cep të vendit tonë, në 2010 ka përfshirë komunën e Prizrenit, Mamushës dhe Rahovecit. › Shkarkoni (pdf, 3.94 MB)
Publikimet e fundit