Rrjeti Rajonal i Muzeve të Ballkanit Perëndimor (ENG)

Rrjeti Rajonal i Muzeve të Ballkanit Perëndimor (ENG)
Ky rrjet u themelua në vitin 2006 në Muzeun Gustavianum të Uppsala-s, në Suedi. Njëmbëdhjetë muze nga gjashtë vende të Ballkanit u ftuan dhe të gjitha janë akoma anëtarë aktivë të rrjetit. › Shkarkoni (pdf, 3.13 MB)
Publikimet e fundit