Prizren In Your Pocket (ENG)

Prizren In Your Pocket (ENG)
Ky është udhërrëfyesi i parë në gjuhën angleze, dedikuar kryeqytetit kulturor të Kosovës, dhe i takon serisë së udhërrëfyesve të vlerësuar evropian. Është hartuar nga In Your Pocket në bashkëpunim me CHwB dhe e përkrahur nga Ambasada Holandeze. › Shkarkoni (pdf, 6.96 MB)
Publikimet e fundit