Komuniteti ndërton të ardhmen (ENG)

Komuniteti ndërton të ardhmen (ENG)
Njerëzit që nuk na njohin mund të mendojnë se ne jemi lloj sipërmarrësish që rikthejnë ndërtesat historike në zonat e goditura nga lufta dhe fatkeqësitë natyrore. Ne themi se jemi ekspertë të të drejtave të njeriut, pajtimit dhe në uljen e varfërisë. › Shkarkoni (pdf, 1.41 MB)
Publikimet e fundit