HAPËSIRA HISTORIKE URBANE – Korniza e funksionalizimit për Çarshinë e Madhe në Gjakovë (ALB, ENG)

HAPËSIRA HISTORIKE URBANE – Korniza e funksionalizimit për Çarshinë e Madhe në Gjakovë (ALB, ENG)
Ky publikim përmbledhë hulumtimin dhe analizën për funksionalizimin e Çarshisë së Madhe të Gjakovës dhe ofron një sërë rekomandimesh për ringjalljen e saj. Projekti i zbatuar në vitin 2015 është udhëhequr nga CHwB në Kosovë dhe Komuna e Gjakovës. › Shkarkoni (pdf, 10.80 MB)
Publikimet e fundit