Bujtina shtrat dhe mëngjes në Hoçë të Madhe (ALB, SER, ENG)

Bujtina shtrat dhe mëngjes në Hoçë të Madhe (ALB, SER, ENG)
Broshurë mbi katër shtëpi tradicionale në fshatin Hoçë e Madhe në Rahovec, që të gjitha të restauruara dhe që sot janë kthyer në bujtina shtrat dhe mëngjes. › Shkarkoni (pdf, 1.00 MB)
Publikimet e fundit