Arkitektura tradicionale dhe metodat e dokumentimit (ALB, ENG)

Arkitektura tradicionale dhe metodat e dokumentimit (ALB, ENG)
Zyra e CHwB-së në Kosovë në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar Veror të Prishtinës dhe Institutin për Mbrojtjen e Monumenteve në Prizren, zhvilloi projektin për dokumentimin e shtatë shtëpive tradicionale në Prizren. › Shkarkoni (pdf, 24.38 MB)
Publikimet e fundit