Tag:Trashegimia Kulturore pa Kufij – Shqiperi

Në kuadër të projektit “Platformat e Fuqizimit dhe të Mësimit përmes Trashëgimisë Kulturore” u zhvillua cikli i dytë i punëtorive në secilën nga bashkitë e Kavajës, Krujës dhe Rrogozhinës. Punëtoria e Krujës u zhvillua...› Lexoni më shumë
Në vitin që shenjon 10 vjetorin e përfshirjes së Gjirokastrës në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, qytetit të çative të përhimta iu shtuan ngjyrat. Rreth 30 pjesëmarrës nga 10 vende të Ballkanit Perëndimor,...› Lexoni më shumë
​Pas çmimit prestigjioz Europa Nostra, të dhënë nga Bashkimi Europian në vitin 2014, Trashëgimia Kulturore pa Kufij pati nderin të vlerësohej me dy çmime të tjera të rëndësishme gjatë vitit 2015. Në muajin shkurt,...› Lexoni më shumë