Tag:Spaç

Më datë 2 Shkurt filloi faza e shqyrtimit publik të plan-veprimit të përpiluar nga pjesëmarrësit në krye të tre punëtorive të Dialogjeve për Spaçin. Shqyrtimi publik, i cili do të zgjasë deri më datë...› Lexoni më shumë
Pas punëtorisë së parë në rrethin e Mirditës, Shkodra ishte vendi pritës i takimit të dytë (30 tetor – 1 nëntor) në kuadër të Dialogjeve për Spaçit.  Së pari, për të pasur mundësinë e...› Lexoni më shumë
Shqipëria ndodhet në një udhëkryq për sa i përket zhvillimit; po rritet dhe zhvillohet me shpejtësi, por akoma disi e frenuar nga trashëgimitë politike dhe shoqërore  të diktaturës 45-vjeçare Komuniste që vazhdojnë ende. Për...› Lexoni më shumë