Tag:fëmijë

Fëmijët e Gjirokastrës po i përqafojnë gjithnjë e më shumë vlerat e trashëgimisë kulturore të qytetit përmes aktiviteteve edukative-argëtuese. Për të shtuar dashurinë e të vegjëlve për këto vlera, Trashëgimia Kulturore pa Kufij –...› Lexoni më shumë
Fëmijët romë vizitojnë hamamin e Gjirokastrës; CHwB nxjerr në pah vlerat kulturore dhe trashëgimore të këtij monumenti.  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Romëve (8 Prill), Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) organizoi ditën emërkurë...› Lexoni më shumë
Në Gjirokastër, 23 fëmijë nga shkolla fillore Koto Hoxhi vizituan hamamin  e qytetit, ku përfaqësues të CHwB bën një prezantim të shkurtër të historisë dhe qëllimit të hamamit. Elena Mamani, koordinatore projekti për CHwB,...› Lexoni më shumë
  Atelie e Trashëgimisë për fëmijët e shkollës Lidhja e Prizrenit, Paskuqan Atelieja e rradhës për trashëgiminë kulturore mirëpriti 25 nxënës të klasës së pestë, të shkollës 9-vjecare Lidhja e Prizrenit të komunës Paskuqan....› Lexoni më shumë
  Atelie e Trashëgimisë në Qendrën Komunitare Shkozë, Tiranë Atelietë e Trashëgimisë e çuan kësaj rradhe CHwB-në në Shkozë, në një nga zonat më me potencial për bashkjetesën midis kulturave të ndryshme. Me rastin...› Lexoni më shumë
CHwb organizoi sot në Krujë, një tjetër seancë me aktivitete praktike të lidhura me trashëgiminë, aktivitete të ideuara në kuadër të koleksionit E Ka Kush e Ka. A ka vallë ditë më të përshtatshme...› Lexoni më shumë
Në datën 24 Mars CHwB në bashkëpunim me Kopshtin Publik Soros në Gjirokastër organizoi Atelienë e parë të Trashëgimisë për fëmijë. 22  fëmijë dhe 3 mësues nga ky kopsht morën pjesë në këtë aktiviteti,...› Lexoni më shumë