Tag:Europa Nostra

Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) zhvilloi të Hënën datë 29 Shtator, në ambjentet e Ministrisë Kulturës, ceremoninë e marrjes së Çmimit të Bashkimit Evropian për Trashëgiminë Kulturore / Europa Nostra për Kampet Rajonale të...› Lexoni më shumë
Të gjithë jeni të ftuar në ceremoninë për dhënien e Çmimit të Bashkimit Evropian për Trashëgiminë Kulturore / Çmimit Europa Nostra 2014! Mund të gjeni programin e ceremonisë këtu: Programi Europa Nostra› Lexoni më shumë
Kampet Rajonale të Restaurimit të CHwB-s janë përzgjedhur si fituesit për vitin 2014 të Çmimit për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi “Europa Nostra”, për kategorinë e edukimit, trajnimit dhe ndërgjegjësimit. “Juria admiroi veçanërisht suksesin e mbështetur...› Lexoni më shumë