Tag:Dialogjet per Spacin

Të martën, Ambasadori i Shteteve të Bashkuara, Z. Donald Lu vizitoi Burgun e Spaçit. Ai ishte shoqëruar nga disa anëtarë të stafit të tij,  si dhe nga Jonathan Eaton dhe Nedi Petri të Trashëgimisë...› Lexoni më shumë
Shqipëria ndodhet në një udhëkryq për sa i përket zhvillimit; po rritet dhe zhvillohet me shpejtësi, por akoma disi e frenuar nga trashëgimitë politike dhe shoqërore  të diktaturës 45-vjeçare Komuniste që vazhdojnë ende. Për...› Lexoni më shumë