Tag:Atelie e Trashegimise

Një bashkëpunim i suksesshëm me mësues, edukatorë e prindër Gjatë vitit 2016 CHwB Albania ndërmorri gjithsej 13 atelie në qytete dhe fshatra të ndryshme të Shqipërisë si Gjirokastra, Berati, Tirana si dhe në Prishtinë,...› Lexoni më shumë
Me rastin e 29 Shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, CHwB Albania, së bashku me Bashkinë e Beratit dhe Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare – Berat organizoi një Atelie të Trashëgimisë në ambjentet e...› Lexoni më shumë