Tag:Artizanet e Krujes

  Të martën, Trashëgimia Kulturore pa Kufij, Shqipëri (CHwB Shqipëri) në bashkëpunim me Fondin Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit (AADF) dhe Zonën e Zhvillimit të Turizmit (TID Kruja) çelën një ekspozitë unike me punimet artistike të...› Lexoni më shumë