Tag:2016RRCRogljevo

31 pjesëmarrës nga Shqipëria, Rajoni dhe vise të largëta si Shtetet e Bashkuara u mblodhën në Gjirokastër në Kampin e 27-të Rajonal të Restaurimit që u organizua në datat 16 – 28 Maj, 2016...› Lexoni më shumë