Lajmet

14 fëmijë dhe tri eduktatore të Kopshtit Nr. 6 në Gjirokastër morën pjesë në atelienë e trashëgimisë të organizuar në datën 9 qershor në qytetin e gurtë. Trashëgimia Kulturore...
31 pjesëmarrës nga Shqipëria, Rajoni dhe vise të largëta si Shtetet e Bashkuara u mblodhën në Gjirokastër në Kampin e 27-të Rajonal të Restaurimit që u organizua në datat...
Me rastin e 18 prillit, “Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve” (tradicionalisht kjo ditë njihet si Dita Botërore e Trashëgimisë), Trashëgimia Kulturore pa Kufij Shqipëri mori pjesë në aktivitetin...
Me kënaqësi ju njoftojmë që tre projekte të ndryshme nga zyrat tona të Ballkanit Perëndimor janë pjesë e librit të botuar rishtazi: “Trashëgimia Vlen – Reflektime mbi Teoritë dhe Praktikat...
Ke qenë pjesëmarrës në një nga Kampet Rajonale të Restaurimit dhe synon të përfshihesh sërish në to? Dëshiron të ndash përvojat dhe njohuritë e tua me një grup të ri...
Rinisim në 2016 –n Kampet Rajonale të Restaurimit, aktivitetete të vlerësuara me çmime. Seria prej 7 Kampesh në vende të ndryshme të Ballkanit, ju ofron mundësinë që të afroheni...